Sider

torsdag 29. oktober 2009

Mitt kommende hus


Da hadde jeg endelig sumlet meg til å ta et utvendig bilde av huset som vi pusser opp. Det er et lite og søtt hus etter min bestemor. Her ligger det plantet mange minner i alle de tre etajene, på terrasen og i frukthagen. Til og med nede ved elven fikk vi lov til å leke som små. Det er gjort mye, som å skifte kleddning, isolere, nye vinduer, nytt tak på påbygget, og mye innvendig oppussing. Men selv om vi har fått gjort utrolig mye, er det mye igjen. Kjøkkenet og badet trenger hvertfall sårt en helrenovering. Men jeg tror det blir veldig bra til slutt. Gleder meg utrolig mye til å flytte inn, selv om det er en stund til. -Gleder meg til å bake skrullinger og be naboene (mamma og pappa) på kaffi, luke ugress i hagen og skape nye minner i vårt lille hus.

søndag 25. oktober 2009

Flott lampe


Syns min mors flotte lamper som hun har stående i kanappvinduet er kjempe fine. Liker det flotte glasset og alle detaljene på lampefoten. De har en litt røff stil, men alikevel er de så elegante med alle snirkleriene på.

fredag 23. oktober 2009

Et lite melkespann



Jeg tok meg en liten tur i skogen bakom huset, da jeg plutselig snublet over dette flotte melkespannet. Før i tiden, da de ikke hadde bossfylling ble ulike ting gravd ned rundt husene, men ikke dette flotte melkespannet og noen andre greier som er blitt liggende på skogbunnen. Så en dag eller to da det er sol, drar jeg på "skattejakt" i skogen bakom huset. Det er mye rart som ligger rundtom, så hvorfor ikke dra nytte av noen av oppdagelsene?

torsdag 15. oktober 2009

En nydelig høst morgen





Da jeg våknet i går morres var det knall sol og skyfri himmel.
Jeg hoppet ut av sengen, tok på meg det første og beste, matet katten og for ut på tur i skogen. Det var en helt fantastisk tur. Solen skinnte mellom grantrærne, fuglene sang og det luktet av kald skog. Duggdråpene på gresset hadde frosset til is, og hele engen glinset da solen lyste over den. Det var virkelig en forfriskende tur.

tirsdag 13. oktober 2009

Da var dagen her!


Da var dagen endelig kommet. Den dagen som er bedre enn en dobbel fredag. Og bedre enn følelsen av helg. I dag skal jeg HJEM! Nå må dere ikke missforstå, jeg stortrives på jobben. Vi har verdens beste mat; desserter, mange ulike middager, stort utvalg av pålegg, salat og alt en kan tenke seg. Jeg slipper å vaske mitt eget rom, og vi har treningsstudio, flott terrasse, gymsal, massasjestoler, solarium, musikkrom, tv-stue, hobbyrom, alle blader og aviser som kan tenkes og en herlig gjeng med kollegaer. Jeg gleder meg til å reise på jobb, høre hvordan alle kollegaene mine har hatt det i friperioden og jeg liker alle de faglige utfordringene. Men etter å ha vært på Plattformen i to uker, er det en ubeskrivelig følelse når den dagen kommer til at jeg skal hjem. Dagen startet bra med å rydde ut av lugaren, noen kjappe timer på jobb, og så rett i helikopteret! Gleder meg til å få hjelpe til i huset der hjemme. I hlegen blir det kanskje å støpe gulv! Er kjempe spent på hvordan det blir. Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder av huset også, siden dere ikke har fått sett så mye av det enda.

Ønsker dere alle en like god dag som jeg har!

søndag 11. oktober 2009

Dagdrømmer


Jeg sitter her da, og dagdrømmer. Jeg drømmer om den dagen jeg får flytte inn i huset med min kjære. Om de herlige stundene vi kommer til å få i det nye huset. Alle de herlige middagsbesøkene, filmkveldene med venner og overnattingene vi kommer til å ha.
Jeg gleder meg til å få min egen hage, med epletrær, rips, solbær, stikkelsbær og masse blomster. Jeg gleder meg til å mase på min kjære om at han må klippe plenen, hjelpe til med husvasken og bretting av sengetøy. Enda er det bare en dagdrøm, men jeg håper at det ikke tar så lang tid til drømmen går i oppfyllelse.

(Bildet er forresten tatt en eventyrelig dag i Nordsjøen)


fredag 9. oktober 2009

Hånd speil

Jeg har lenge sett etter et nydelig speilsett med kam i sølv. Så kom jeg over dette flotte bildet på Landcharm og tenkte; ja endelig. Dette må jeg bare ha! Men så leste jeg litt nærmere, og så at det var solgt... Noen som vet om noen andre steder jeg kan få tak i et slikt speilsett, enten i Bergens-området eller på nettet? Tror det hadde vært koselig å ha slikt som pynt på sminkebordet på soverommet.

onsdag 7. oktober 2009

Sjablong!

Da har jeg endelig funnet sjablongen jeg har leitet så lenge etter. Det er mulig jeg ikke har leitet på de riktige stedene eller bare ikke har kommet over denne, men nå er den endelig min! Denne teksten skal få sin plass over sengen på hovedsoverommet. Jeg har leitet ganske lenge etter denne, men har bare sett den på dansk, noe jeg ikke hadde så lyst på. Så kom jeg over den på nettbutikken Landstil. Det er en flott butikk men mye fint. Har kjøpt noen ting til men de får dere ikke se før de er kommet i huset på plassen sin!

lørdag 3. oktober 2009

En solskinns dag!

Enda en lenge etterlengtet solskinnsdag. Er bare synd finværet kommer når jeg er på jobb. Men sitter stor pris på fint vær på jobb også!

fredag 2. oktober 2009

Dagens soloppgang



I går hadde de Virkelig gjort det koselig nede på kaffirommet. Min mor sa før jeg reiste ut at jeg måtte lage kake til kollegaene mine på grunn av at de hadde hjelpt meg med å bestå fagprøven. Men en kake er ikke det letteste å få med seg på helikopteret, så det ble til at jeg kjøpte noen poser med snop vi kunne kose oss med. Og Skiftet mitt hadde fått bakeren til å lage stor flott kake, med skriften; Gratulerer med bestått fagprøve "Silke". Ble nesten litt rørt jeg. Syns det var utrolig flott av de.

torsdag 1. oktober 2009

En gul en

I dag vil jeg si det er en gul dag. Det har vært flott sol, mye vind og herlig friskt. Det blir mye prat om været, siden det er det vi ser mest av her ute. Her kan det være virkelig store værforandringer, også i løpet av en dag. Det er ikke mye annet å se enn hav, noen plattformer i det fjerne, himmelen og mere hav... Kanskje vi ser en båt eller to også! Selv om motivet på bildene er mye av det samme så er de ganske så forskjellig alikavel. Jeg venter på en pakke fra Hilde, men siden jeg er i havet må jeg nok smøre meg med tolmodighet. Men så venter det jo kanskje en liten overraskelse til jeg kommer hjem!