Sider

fredag 30. april 2010

Tåke

I går var det tåke her ute på Oseberg Feltsenter. Dårlig sikt gjorde at helikoptertrafikken stoppet. I dag er det tåke på land som stopper helikoptertrafikken. Det er utrolig kjedelig, siden jeg er så heldig å ha vunnet et familiebesøk ut her i morgen. Men Bestefar får nok ikke komme på besøk til meg i Nordsjøen slik dette holder på. Helikopterturen er kansellert, men vi har ikke mistet håpet. Han får i hvertfall komme ut på besøk en annen dag, det er vi lovet! Gleder meg til å vise han hvor jeg jobber og hva jeg driver med. Tror kanskje han også gleder seg til å få komme ut. Det høres hvertfall slik ut. =)

Ha en riktig fin dag!

søndag 25. april 2010

Litt fra høsten og litt fra våren

I går var jeg i en trippel bursdag til familien sommerfugl. Det ble servert deilig middag og flotte kaker. Ble spesiellt imponert over tog-sjokoladekaken. Den var nydeelig. Minstelabben så ut til å like den ekstra godt. Var en kjempe koselig dag, med dansefremføring, høytlesing om dinosaurer og mye mer. Var utrolig kjekt!

torsdag 22. april 2010

Klatreblomst

Har hatt meg noen turer ut i hagen denne uken. Er utrolig mye som må gjøres merker jeg. Ugresset er allerede på god vei, så mye luking blir det. Brukte hele gårsdagen på å klippe små trær oppe på hauen ved huset. Da slipper vi å gå løs med motorsag når de blir store, hvertfall.

Det er utrolig deilig med vår, etter en så lang vinter. Merket faktisk at det kribblet i magen da jeg så vårens første kvitveis. Kanskje dere får se noen kvitveisbilder i morgen ;)

onsdag 21. april 2010

Sommerfugl

Vårens første sommerfugl

tirsdag 20. april 2010

Flere dråper

Må innrømme jeg er litt svak for dugg og dråper. De er så reine og klare.

mandag 19. april 2010

Herlig og friskt

Dette bildet tok jeg en fuktig morgen i fjord vår. Syns nesten rosebusken er finere våt enn full av blomster. Men bare nesten. Er lite som slår roser i hagen. Gir en så god sommerstemmning når rosene blomstrer for fullt, og så lukter de så godt!

engkarse

Engkarsen er såvidt begynt å dukke opp på plenen. Syns de er utrolig flotte, hvertfall for å være betraktet som ugress. De gir meg den ultimate sommerfølelsen når de står i full blomst en solskinnsdag.

søndag 18. april 2010

Duggdråper

Selv om våren er her, er ikke alt fra høsten forsvunnet

har hatt en fin dag ute i hagen, til tross for snøbyer og litt sur vind. Har ryddet bort noen siste spor fra høsten. Som døde kvister og visne blader. Men disse tørre blomstene hadde jeg ikke hjerte til å fjerne. Så de skal få "blomstre" en liten stund til.

fredag 16. april 2010

Strå

Et lite strå i vårvinden.

torsdag 15. april 2010

En nydelig vårdag

Frosten som ha vært de siste nettene har nok tatt knekken på de fleste krokkusene i hagen min, men det betyr ikke at de ikke er vakkre!

onsdag 14. april 2010

Tilbake -med ny vri

Den siste tiden har jeg ikke hatt nye ting å skrive om som omhandler interiør, gamle ting eller slikt. Jeg har heller funnet ut at jeg vil legge ut bildene jeg tar. Jeg er en stor amatør, men har mye glede av å ta bilder. Koser meg bak kameraet!

Dette bildet er tatt denne lørdagen, da jeg var i 90 års dag. Vi var ute i det fine været og koste oss, da vi plutselig kom over dette skrukketrollet, som vi gav navvnet Fredrik. Vi mistet den første, men fant fort en ny som skulle få være med hjem som kjæledyr. Men da lille labben ville putte den i væsken til fru sommerfugl, ble det fort fastslått at Fredrik ikke lengre kunne være kjæledyret hans.