Sider

mandag 29. november 2010

Sol i sinnet!

Da var en uke i Nordsjøen unnagjort, og bare en gjenstår. Det er nattur denne gangen, så jeg får ikke sett noe til solen på 14 dager. Men jeg har heldig vis sol i sinnet! Er ikke lenge til min kjære kommer hjem for godt fra militæret. Får han hjem til jul!!

søndag 21. november 2010

tirsdag 16. november 2010

søndag 14. november 2010

tirsdag 9. november 2010

Snø!

Det er så koselig når det snør. Her om dagen lavet det ned om kvelden, og vi våknet til et snølagt landskap.Det er jo riktig kaldt, men utrolig kjekt!

mandag 8. november 2010

Kjøkken del 2!



Etter at selve kjøkkenet ble revet ned, ble vegger, tak og gulv fjernet. Det var en smule trekkfullt en periode, kan man si :p Nedunder gulvet var det fyllt opp med sagflis som isolasjon. Det var et mareritt å få vekk, og en stor glede å bli kvitt. Vi fikk nye vannrør og det elektriske ble oppgradert. Det er mye jobb, men det er nok verdt det!

mandag 1. november 2010

Kjøkken

 Jada, som dere ser var det i alt 4 ulike typer tapet på veggene, og ingen av de var... vel jeg mangler ord for hvor lite lekkre de var. Så var det kjøkkenet, da, der ingen av benkeplatene hadde lik høyde eller bredde!!

Det var en stor glede å få ned det gamle kjøkkenet. Men det var litt rart og vedmodig også. På dette kjøkkenet har jeg og bestemor baket brød, lefser og eplekaker. Det er også laget mange gode middager og vaffler der. Men nå gleder jeg meg til å få inn et nytt! Og det skal nok bli baket en del på det nye også.