Sider

tirsdag 27. mars 2012

Nyter dagene i vårt nye hjem og som samboer!


Da jeg kom hjem fra havet etter tre uker, ventet det en stor overraskelse på meg hjemme. Silkepus, Mamma og søsteren min hadde vasket ned hele huset. De hadde satt opp dobbelsengen og gjort alt helt klart til at vi kunne flytte inn. Så det første vi gjorde etter at overraskelsen var avslørt, var å fylle handlevogna med mat og andre nødvendige ting som dopapir og slikt, og så flyttet vi inn.


Jeg klarte ikke vente lenge før jeg måtte prøve ut kjøkkenet mitt ordentlig, så skrullinger ble laget morningen etter.
 


Katten prøver også å finne seg til rette, men om trappen er det riktige stedet for ho når ho er gravid kan diskuteres. Vet ikke helt om ho har skjønt at magen er blitt mega stor :p
 

Vi har også hatt bursdagsbesøket til søsteren min hos oss. Er så kjekt med besøk! Og så får du endelig brukt alle de tingene du har samlet på i så mange år. 

tirsdag 6. mars 2012

Nettbutikktips!


LittXtra er en nettbutikk som selger alt fra spisebrikker, resirkulerte vesker og bestikk. De har noen utrolig flotte ting, som dette skjerfet jeg har fallt for.  Det er en flott butikk som ønsker å være med å skape en litt bedre verden og et litt bedre liv for fattige mennesker på en miljøvennlig måte. Ta en titt da vel?