Sider

onsdag 27. juli 2011

Handledag!

 I dag skal det handles! Vi reiser til byn for å handle inn veggfliser til kjøkkenet og gulvfliser til baderommet. Det blir noen lyse/hvite fliser over kjøkkenbenken, det er vel det som er bestemmt. På badegulvet vil vi gjerne ha noe grått. Det blir gjerne lyse vegger siden rommet er ganske lite. Og da tenker vi at vil ha en litt varm gråtone i flisene for å bryte litt. Jeg er spent på hva vi ender opp med. Har ikke bestemmt oss for baderomsseksjon ennda heller, så det må vi få unna før fargen på veggen er spikret. *Kjenner det kribbler litt i magen til og med!*

mandag 25. juli 2011

torsdag 21. juli 2011

En fornøyd pus

 Sussi var strålende fornøy etter å ha fått servert livretten lobster sticks. Ho maler mens ho spiser, ruller etter ho har spist og er bare SÅ fornøyd.

Bloggtreff

Var så heldig å bli invitert, i lag med Kristin og Gro Anette på bloggtreff hos Marte på tirsdag. Vi var fire damer som koste oss med god mat og dameprat. Marte hadde stelt i stand med bacon-salat med godt tilbehør, knallgod og lekker dessert og sjokolade og jordbær til etterpå. Det var kjekt å møte noen nye og ukjente fjes. Og ikkje minst var det spennende å  se huset live. Det hele ble en riktig så flott kveld!

mandag 18. juli 2011

Et glimt av solen



De siste dagene hat vært litt grått og trist, men i kveld glimtet solen til og lyste over engen. Da glimtet også "svigerfar" til og tok seg en øl i solveggen. En superflott avslutting på en koselig dag.r de

torsdag 14. juli 2011

Soldugg

onsdag 6. juli 2011

Naturbilder fra Athen



Athen har en virkelig flott natur. Selv om det var varmt og tørrt der nede, er det veldig grønt og frodig. De har også mange andre blomster og busker enn vi har her til lands. Likte spesiellt godt de pjuskete rosa blomstene på det øverste bildet. De var utrolig kule!

tirsdag 5. juli 2011

Hjemmreisedag!


Da reiser jeg hjem på sommerferie. Skal passe katten, så blir mye hjemme. Men det blir å være med venner, grille, fiske og se film på regnfulle dager. Gleder meg super mye til 4 uker med fri! =)