Sider

onsdag 25. august 2010

silketråderDet blr mye blomster det går i her på bloggen, men jeg kan ikke hjelpe stort for det. Jeg liker å være ute å ta bilder, og da er det disse flotte skapningene så som oftest fanger min interesse. Jeg hadde jo også håpet at jeg skal få ta noen flotte bilder av folk også. Men her ute som jeg bor er det ikke så veldig mange som er villige til å kasste seg framfor kameraet. De fleste løper når jeg kommer for å knipse. Men foreløpig er det greit å få øve seg litt med ting som ikke beveger seg så mye ;)

Dagen i dag har for det meste gått i å pusse trappen. Det er et langtekkelig arbeid. Det som en gang var svart og rødt, skal bli hvitt og trefarget. Som sagt; myyyye jobb. Men man må smi mens motivasjonen er der, slik at vi blir ett skritt nærmere drømmen om eget hus!

3 kommentarer:

 1. Helt i orden med blomster vel når de er så fine :)

  SvarSlett
 2. Her har du en blog med masse fine bilder. Blir spennende å følge deg videre

  SvarSlett
 3. Hei Silke!
  Så fine bilder du har tatt her:) Det går mye i trær og blomster på min blogg også, og sitter og lurer på, hva i all verden jeg skal ta bilder av til vinteren vet du ??
  Takk for koslig kommentar tidligere i dag, og ha en fortsatt fin kveld:) Berit.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!