Sider

lørdag 9. oktober 2010

Barcelona - Sagrada Familia

Vår ombordstigningshavn til Cruiset var Barcelona. Jeg har vært der en gang før, men å komme tilbake var minst like fint som første gangen. Jeg var også så heldig å ha et supert reisefølge. Jeg, min kjæres; to søstre, med menner og barn, foreldrene hans og ikke minst bestemoren. Det som var litt synd var at min kjære ikke kunne være med på familieturen, siden han ikke fikk perm fra militæret.

Bildene er fra den første sightseeing dagen i Barcelona, da vi var å så Sagrada Familia. Det er en kirke som ble tegnet av arkitekten Antoni Gaudí, og byggingen startet i  1883. Det er enda noe som gjenstår etter 127 år, og det sies at den skal stå ferdig om ca 30 år. Den er rett og slett et syn uten like!2 kommentarer:

 1. Hei,
  For et flott byggverk du har tatt bilde av her. Får assosiasjoner til Nidarosdommen og deb byggteknikken en finner der.
  Øverste bildet likte jeg også svært godt. Kreativt:)
  Ha ei fin helg.
  Klem fra Berit.

  SvarSlett
 2. Heldige du som har vært i Barcelona! Har jo vært i Spania, men aldri der. Segrada Familia er egentlig noe alle burde få med seg - jeg får foreløpig nøye meg med de flotte bildene av dette kunstverket av en bygning! Men de blir visst aldri ferdig med den! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!