Sider

søndag 18. september 2011

Dårlig karma uken!

Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å få en hel uke med dårlig karma, men noe er det, for uken er definitivt her! Jeg reiste ut på tirsdag, med håp om en fin tur på jobb. Men samme kvelden merket jeg at jeg kom til å bli syk, og morningen etter kunne både kropp og sinn bekrefte mistanken. Jeg ble så liggende i to dager, "dopet" meg ned den tredje, for å gå halvsjanglende til i dag. På jobb er det fullt kjør med det ene og det andre. Og karmaen gir seg ikke med en kraftig forkjølelse... Jeg skulle også klare å miste en tetningsoljeprøve i gulvet, slik at prøveflasken knuste og oljen for veggimellom. Og når kanonen skulle fylles opp med skudd, hadde jeg ikke nok. Og det har bare fortsatt med tunge ventiler som ikke vil rikkes, kald og guffen vind så papirene mine flyger over bord og alskens. Dette bildet ble også kornete... Får håpe jeg får en bedre start på neste uke, for i dag har det virkelig toppet seg!

=)

8 kommentarer:

 1. Huff, god bedring! Ser nesten ut til at du er rammet av en av Murphys lover i dag, du...
  .men på den andre siden; kornete bilder kan være riktig så kule og tilsiktet de, så tenk at du vil ha det slik, du ;)
  Veldig villige modeller, iallefall!

  SvarSlett
 2. Du får en topp uke - se det lysner i bakgrunnen.

  Flott utsikt

  SvarSlett
 3. Når det er som mørkest, så føles alt bare helt bånn i bøtta og det er vanskelig å tenke på at det er lys i tunnelen, men det er det!! Jeg lover!!
  Kanskje du har vinnerlykke for nå som du er med på "Himmelsk # 50" er du altså med på trekning av noen gaver. Tusen takk for ditt birdag og lykke til!!

  SvarSlett
 4. Trasig! Håper denne uken blir bedre :)

  SvarSlett
 5. Veldig tøft bilde..
  Måtte denne veka verte god!

  SvarSlett
 6. Uff, det tårnet seg visst virkelig opp med uhell. Men dette var da et KJEMPEstilig bilde, ihvertfall!

  SvarSlett
 7. Kult motiv :) Bad karma blir borte fra å med fredag ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!