Sider

torsdag 24. november 2011

Julebord!

 Var så heldig å bli invitert på julebord på østlandet nå fra mandag til onsdag. Det hale begynnte med en storhandel på den nærmeste matvarebutikken. Og da de neste dagenes forsyning var handlet inn, satte vi i gang med en nydelig pizza med serranoskinke til kveldingen. Den var bare SÅ god.


 Etter fordagens strabaser ble det noen timer på sofaen før vi tok beina fatt ut mot havet. Der laget vi bål, steikte pinnebrød og pølse med marshmallows til dessert. Det ble også en kopp kakao med krem og en saftig og god sjokoladekake på toppen. Ja, du kan tro vi koste oss!
Men kosen stoppet ikke der. Den bare fortsatte ut over hele kvelden, med en nydelig julemiddag. Både pinnekjøtt og ribbe hadde vi stelt i stand. Og hjemmelaget riskrem med håndpisket krem og en frisk bringebærsaus på ekte hjemmelaget vis. Tusen takk til Glenn for at vi fikk komme til deg i det søte huset ditt. Og takk til alle som var med å bidro til at stemmningen var på topp!

Ps. Kameraet var på omgang, men en fotograf er hvertfall Guro

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!