Sider

torsdag 9. februar 2012

Flytting er hardt arbeid


 Men det er også mye kos. Spesiellt når du får se hvordan det blir i virkeligheten, og ikke bare i hodet. Vi har hatt mye god hjelp for å få det til. Fadderen min var så snill at hun sydde til liftgardinene på kjøkkenet vårt, så såklart måtte vi invitere de på middag som takk. Selv om ikke alt var ferdig, og vi ikka hadde serlig med strøm, så ble det en kjempe koselig kveld med levende lys, sushi og pizza.

 Her er jeg i full utpakke/rote tilstand. Har samlet på ting til huset siden jeg var 12 år. Og i dette herlige samensuriet, var det en stor lettelse å få alle tingene på plass.


 Mia er som oftest med for å hjelpe til med utpakking, vaskin og pynting.


Og som dere ser er det slitsomt arbeid!


Vi er enda ikke helt i mål i stuen, men det er ikke så mye som gjenstår. Den er noen ting som skal plasseres andre steder, som fks tv-benken bak sofaen. Den skal få stå oppe på loftstuen. Og klossen av et musikkanlegg (bak ovnen) med høytalere, antenner og ledninger skal bli herlig å få ut!

Skal også få planter i blomsterkrukkene og diverse. Lysekronen skal sentreres og TV-opplegget ordnes. Men nå føler jeg at vi er på god vei!

1 kommentar:

  1. Så koselig dere har fått det! Gleder meg til vi skal komme på besøk. :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!