Sider

tirsdag 13. oktober 2009

Da var dagen her!


Da var dagen endelig kommet. Den dagen som er bedre enn en dobbel fredag. Og bedre enn følelsen av helg. I dag skal jeg HJEM! Nå må dere ikke missforstå, jeg stortrives på jobben. Vi har verdens beste mat; desserter, mange ulike middager, stort utvalg av pålegg, salat og alt en kan tenke seg. Jeg slipper å vaske mitt eget rom, og vi har treningsstudio, flott terrasse, gymsal, massasjestoler, solarium, musikkrom, tv-stue, hobbyrom, alle blader og aviser som kan tenkes og en herlig gjeng med kollegaer. Jeg gleder meg til å reise på jobb, høre hvordan alle kollegaene mine har hatt det i friperioden og jeg liker alle de faglige utfordringene. Men etter å ha vært på Plattformen i to uker, er det en ubeskrivelig følelse når den dagen kommer til at jeg skal hjem. Dagen startet bra med å rydde ut av lugaren, noen kjappe timer på jobb, og så rett i helikopteret! Gleder meg til å få hjelpe til i huset der hjemme. I hlegen blir det kanskje å støpe gulv! Er kjempe spent på hvordan det blir. Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder av huset også, siden dere ikke har fått sett så mye av det enda.

Ønsker dere alle en like god dag som jeg har!

2 kommentarer:

  1. Så fina ting du har och vilka vackra bilder du tar! Ha en strålande dag! Kram Joy

    SvarSlett
  2. Så herlig å sitte og dagdrømme om det nye huset og tenke seg hvordan det skal bli. Det samme gjorde jeg da vi flyttet, selvom det var til en leilighet. Virkelig noe å glede seg til.
    Flotte bilder fra Nordsjøen. Det må være en ganske spesiell opplevelse å være der ute.God tur hjem.
    Ha en fin dag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!