Sider

torsdag 29. oktober 2009

Mitt kommende hus


Da hadde jeg endelig sumlet meg til å ta et utvendig bilde av huset som vi pusser opp. Det er et lite og søtt hus etter min bestemor. Her ligger det plantet mange minner i alle de tre etajene, på terrasen og i frukthagen. Til og med nede ved elven fikk vi lov til å leke som små. Det er gjort mye, som å skifte kleddning, isolere, nye vinduer, nytt tak på påbygget, og mye innvendig oppussing. Men selv om vi har fått gjort utrolig mye, er det mye igjen. Kjøkkenet og badet trenger hvertfall sårt en helrenovering. Men jeg tror det blir veldig bra til slutt. Gleder meg utrolig mye til å flytte inn, selv om det er en stund til. -Gleder meg til å bake skrullinger og be naboene (mamma og pappa) på kaffi, luke ugress i hagen og skape nye minner i vårt lille hus.

2 kommentarer:

  1. Sååå koselig lotten! Her kan det bli koselig ja, absolutt!! Et veldig sjarmerende og kosleig hus, sikkert med mange gode minner. Gleder meg til å se mer:) Klem klem.

    SvarSlett
  2. Kjempefin blogg du har.koselig hus. Ja det er mye som må gjøres.men du har koselige minner fra huset. Stå på
    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!