Sider

torsdag 7. januar 2010

Snøkrystaller

Da var jeg kommet meg hjem fra Nordsjøen for denne gang. Da helikopteret fløy inn over kysten fikk jeg helt hakeslipp. Solen skinnte og hele landskapet så ut som det var i en drøm. Det var så nydelig at jeg ikke vet hvordan jeg skal få satt ord på det. Et vidunderlig snødekkt landskap som i antarktis, måser som koste seg i solen rett utenfor, og en nydelig natur. Er merkelig med det, men hver gang jeg kommer hjem blir jeg overlykkelig over å se ett tre. Det er jo så utrolig vakre motiver ute nå, men så grusomt kaldt det er også! Snøen er blitt til store flotte krystaller som glinser i de få timene solen stikker frem. Er rett og slett helt nydelig!

Vil ønske dere alle en riktig fin dag, og håper dere koser dere like mye med snøen som jeg gjør!

1 kommentar:

  1. Det går an å gjera mykje ut av lite når kreativiteten er på plass... då siktar eg til innlegget under her og den flotte mannen som vart født på nattskift..
    Du kan gjerne sei du manglar ord for å beskriva vinteren,ja.. den viser seg frå ei fabelaktig flott side i år! Det er rett og slett vakkert ute for tida.(men i kaldaste laget...brrr..)
    Ha ei fin friøkt på land :0)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!