Sider

fredag 3. september 2010

Spjeldnes gard


Min tante giftet seg og flyttet til denne fantastiske gården på Spjeldneset for noen/nesten mange år siden. Der har hun virkelig fått sving på saker og ting. I det tidligere sauefjøset har de laget et selskapslokale du ikke finner maken til. Gjøtene som dyrene fikk mat i er blitt til sittebenker, og bordene er laget av material fra skogen som tilhører gården. Siloen, som en gang rommet høy, er i dag blitt et stilig kjøkken som inneholder det man trenger til servering av flotte retter.

Nå nylig hadde hun fått laget dette utrolig flotte skiltet av en sykkel hun hadde funnet på gården.(med litt hjelp av mannen i huset). Syns det var utrolig stilig, og måtte bare knipse noen bilder.

Bildene under er lånt av min tante.
Hele lokalet er pyntet med redskaper og andre ting fra gammelt av. Det er utrolig koselig når det er mørkt ute og vi tenner i alle stearinlysene og lyktene som er der. Det er prikken over i-en for den koselige atmosfæren. Det er et helt nydelig flott lokale med akuratt den rette stemmningen og stilen. Og utsikten og tomten gården ligger på er bare helt fantastisk. Jeg skal hvertfall bruke fjøset til store begivenheter og denslags når den tid kommer.

Vi har forresten arrangert overaskelsesselskap for foreldrene mine på sølvbryllupsdagen deres. Ble en stor suksess. Alle koste seg, og gitt om Mamma og Pappa ble overrasket!

Vil du se mer av fjøset, hytten og det de driver med på gården, gå gjerne inn på spjeldnes gard sin hjemmeside.

1 kommentar:

  1. Dette var et fantastisk sted:)
    Likte godt det første bildet med masse nostalgi i.
    Riktig god helg til deg:)

    Berit.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!