Sider

torsdag 3. september 2009

September rein

Har vært ute i hagen og testet ut mitt nye kamera. Syns det er blitt mye gøyere å ta bilder enn tidligere, selv om jeg alltid har elsket å ta bilder av ting. Helst ting min kjære silkepus kaller "kjedelige" eller "teite". Han himler med øynene hver gang jeg stopper opp for å ta bilde av måser, ender, biller, sommerfugler, blader, skyer og lignende. Men det får så være. Men tror han liker at man også kan ha så små gleder i livet.

2 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder. Du må lese innlegget på bloggen min om award og utfordring, den er nemlig sendt din veg:) Minstemann flytter på eget rom når vi kommerfra ferie (silkepus sin gamle seng er skrudd opp:) Ha en finfin dag, vi snakkes i helgen:)

    SvarSlett
  2. Nydelege bilder,og ingenting å himla med augene av det her,nei... då er det verre når ein tek bilder av ei skive med brunost på osv... (DET har nemleg eg gjort...*kremt*) Masse rart ein finn på i livet som bloggar... men moro er det lell!
    Gratulerar med vel overstått 20års-dag :0)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!