Sider

søndag 27. september 2009

Snoping til kjøkkenetDen siste tiden har vært en hektisk tid. Jeg har lest til fagprøve, hatt fagprøve, fått fagbrev og feiret at jeg nå er blitt en fagarbeider. Men innimellom alt dette tenkes det fortsatt på huset vi pusser opp, og jeg har gått til innkjøp av en kokebokholder som skal få stå framme på kjøkkenbenken når den kommer på plass. Syns det er kjempe kjekt å snope litt ting til huset. Jeg leter fortsatt etter en krumkake ruller. Det er en slik kjegle du ruller krumkakene rundt etter de er steikt. Noen om vet hvor de er å få tak i?

3 kommentarer:

 1. Det var en flott kokebokholder!
  Krumkakeruller kan du kanskje finne på Husfliden eller Jernia? Men si fra hvis du ikke får tak i. Kanskje jeg kan kjøpe en for deg på det lokale håndverksutsalget i hjembygda mi. Der har i hvert fall jeg kjøpt min.
  Og så må jeg få gratulere deg som var så heldig å vinne Brits julekalender. Vi var MANGE som fristet lykken :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig den var den kakebok holderen !!!
  Krumkakeruller har jeg og sett på obs av alle plasser ...

  SvarSlett
 3. Hei! :)
  Jeg googla etter kokebokholdere akkurat nå, og havna her hos deg. Kjempefin blogg, jeg har lagt deg til på følge-med-på-lista mi. Kan du fortelle meg hvor du har kjøpt denne kookoebokholderen? Den er jo helt perfekt, og den roper på meg! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!