Sider

tirsdag 3. november 2009

Flott bilderamme

(Bildet er fra Riviera Maison sin hjemmeside)
I helgen var jeg på åpningen av den nye RM butikken i Bergen. De hadde så utrolig mye flott, og det beste av allt var at de hadde 10% på alle varer i butikken. De har mye fint, så jeg måtte være litt streng med meg selv, men jeg bestemmte meg for å kjøpe denne lekkre rammen. Jeg fallt pladask for den! Den ene siden er en slags tavle du kan henge opp ulike minner eller flotte bilder, og den andre siden er en vanlig ramme. Tenkte å henge opp bilder da vi besøker det skjeve tårnet i Piza, pyramidene og eiffeltårnet. Tror det blir veldig fint, og den skal få en flott plass i vinduskarmen på hovedsoverommet. Har planer om at soverommet skal bli lyseblått, med kvite møbler. Har allerede kjøpt inn epleblomstene som skal i vase på gulvet ved siden av sminkekommoden, og en koselig skrift til å a på veggen over sengen. Ønsker meg også en kvit liten lysekrone i taket, men der har Silkepus satt foten ned. Han syns det var total galskap, selv om den jeg har sett på bare koster 500 kr. Vi er så heldige å få sengen til "svigers". Den er virkelig flott. Det eneste som trengs er to gode, nye madrasser. Vi er virkelig heldig, og jeg tror t soverommet lir stilig til slutt.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes hvit lysekrone i taket hørtes veldig fint ut, jeg. Du får stryke silkepusen litt mer med hårene, så kanskje han gir seg :-)
  De hjemmelagde godteriene deres høres bare knallgode ut. Fin ide til julegave også.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Åh ja. RM har så mye lekkert!
  Fine rammer
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!