Sider

tirsdag 29. desember 2009

Lysekrone på soverommet?

I disse tider har det vært travelt. Advent med mye kos og gøy, forjulsbesøk og en julefering i nordsjøen. Det blir også nyttårsfering ute på havet. Vi lider absolutt ingen nød. Vi har et helt biljardbord fullt av snop og småkaker, så det er bare til å forsyne seg hele døgnet. Det er julepyntet og stemmningen er god. Men alikevel er tankene mye hjemme. Savner familien siden dette normalt er en tid jeg er med hele familien. Savnet også de koselige besøkene vi har i romjulen, filmkos og det at vi koser oss ilag. Drømmer også litt om innredning og ulike detaljer angående huset, spesiellt soverommet. Har så utrolig lyst på en bitte liten lysekrone i taket. Tror det blir ordentlig stilig med kvite møbler, blåe vegger og en flott lysekrone. Det som hindrer litt er at min kjære ikke er så lysten på dette, siden "det ikke hører hjemme på et soverom". Vi får da se hva vi blir enige om. Noen av dere som har lysekrone på soverommet, eller vet om noen som har det. Hva syns du om ideen?

1 kommentar:

 1. Hei igjen :)

  Tusen takk for svar ang kokebok-stativet!

  Jeg har nøyaktig sånn lysekrone på stua og på gjesterommet/hobbyrommet/stue nr 2. Skulle gjerne hatt ei sånn på soverommet og. De tre rommene er på rad, og det samme er dørene, med stua i midten, så det hadde vært stilig å ha ei på soverommet også.
  Hvis din kjære er en mann er det vel ingen vits i spørre han om interiør, eller er han over gjennomsnittlig interessert? Min sier bare "ja" for å slippe flere spørsmål når jeg prøver å inkludere han i slike ting. :D
  Så, jeg stemmer hvertfall JA til lysekrone på soverommet! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en liten kommentar hos meg. Jeg sitter stor pris på at du tar deg tid til det. Ha en fortsatt god dag!